Pitanja i odgovori

Kamagra Gel na prazan stomak, ne srčanim bolesnicima i najčešće nuzpojave
Najbolje piti Kamagra Gel na prazan stomak?

Kamagra Gel preparat za potenciju je bolje uzimati na „prazan stomak“. Treba sačekati da prođe nešto više vremena posle obilnog obroka kako bi apsorbcija Kamagra Gela bila lakša, brža i efikasnija.

Ne piti alkohol pre Kamagra Gela?

Ne preporučuje konzumiranje alkoholnih pića u većoj meri pre uzimanja Kamagra Gel preparata za potenicju jer alkohol prolazno smanjuje sposobnost erekcije.

Kamagra Gel se ne preporučuje srčanim bolesnicima?

Ne biste trebali piti Kamagra Gel preparat za potenciju ako imate srčana oboljenja, visok ili nizak krvni pritisak, nepravilan rad srca ili bilo kakve druge srčane smetnje.

Mogu li uzeti više od jedne doze Kamagra Gela po danu?

Preporučuje se da ograničite korištenje Kamagra Gel preparata za potenciju na ne više od 100 mg na 24 sata. Ako uzimate Kamagra Gel u većim količinama možete očekivati neke od neželjenih nuzpojava.

Koje su najčešće nuspojave Kamagra Gela?

Najčešća neželjena dejstva su: prolazna glavobolja , crvenilo, vrtoglavica. Osim toga, opisane su i sporadićne promene vida npr. promena percepcije boje i svetlosti, zamućen vid. Ti simptomi su obično blagi i ne traju duže od par ili nekoliko sati. Neke od tih nuspojava su više verovatno da će se dogoditi s većim dozama od 100 mg Kamagra Gel preparata za potenciju.

Kamagra Gel može izazvati nuzpojave: drhtanje, vrtoglavicu..

Kamagra Gel preparat za potenciju može izazvati neželjene nuzpojave kao što su drhtanje, maglovite halucinacije, vrtoglavicu, pospanost, blagi osećaj bola u stomaku, rumenilo lica, glavobolju, loše varenje, proliv, povraćanje i mučninu i sve te nuzpojave su privremenog i kratkotrajnog efekta.