Vikalis VX

Više o proizvodu

Proizvod Količina (komada) Cena
Vikalis VX 1 1900 dinara
Vikalis VX 2 3700 dinara
Vikalis VX 3 5400 dinara
Vikalis VX 4 7000 dinara
Vikalis VX 5 8500 dinara
Vikalis VX 10 15000 dinara

Opis preparata

Žvakaća Kamagra preparat za potenciju je najnoviji proizvod Ajanta Pharme koji sadrži 100 mg sildenafil citrate veoma prijatnog ukusa ananasa i mentola.

Sastav tableta

Jedna film tableta za potenciju Kamagra Žvakaće sadrži 100 mg sildenafila u obliku citrata kao i pomoćne supstance (npr. mikrokristalna celuloza, magnezijum stearat i dr.).

Dejstvo preparata

Chewable Kamagra preparat za potenciju nema direktno relaksantno dejstvo već potencira relaksantno dejstvo azot monoksida (NO) u kavernoznom telu. Seksualna stimulacija je uslov za farmakološko dejstvo tableta za potenciju Žvakaće Kamagre. Dejstvo Kamagre Žvakaće kao i Zlatne Kamagre preparata za potenciju započinje 30-60 min posle uzimanja. Tablete za potenciju Kamagra Chewable izazivaju erekciju isključivo kada ste seksualno stimulisani, ne izaziva erekciju ako niste seksualno uzbuđeni. Posle obilnog obroka potrebno je više vremena za započinjanje dejstva Žvakaće Kamagre preparata za potenciju.

Indikacije

Erektilna disfunkcija (impotencija muškarca tj. nemogućnost da se postigne ili održi erekcija penisa za zadovoljavajuću seksualnu aktivnost).

Doziranje i način primene tableta

Preporučena doza tableta za potenciju Kamagre Žvakaće je 50 mg, 1 sat pre seksualnog odnosa (aktivnosti), u zavisnosti od tolerancije i efikasnosti dozu možete povećati do 100 mg ili smanjiti do 25 mg. Maksimalna dnevna doza Chewable Kamagre preparata za potenciju je 100 mg.  Ako se Žvakaća Kamagra uzima sa hranom može se desiti odloženo dejstvo tableta za potenciju. Kamagra Žvakaća preparat za potenciju je namenjena za žvakanje i rastvaranje ispod jezika.

Neželjena dejstva preparata

Podnošjivost tableta za potenciju Kamagre Chewable je dobra. Neželjena dejstva Žvakaće Kamagre preparata za potenciju su obično prolazna (min-sati), a blago su do umereno izražena. Incidenca tableta za potenciju Kamagre Žvakaće zavisi od doze sildenafila, incidenca raste sa povećanjem doze. Najčešća neželjena dejstva Chewable Kamagre preparata za potenciju su: prolazna glavobolja (12,8%), crvenilo (10,4%), vrtoglavica (1,2%), dispepsija (4,6%) i rinitis (1,1%). Iako tablete za potenciju Žvakaća Kamagra poseduju blago vazodilatatorno dejstvo, sildenafil ne menja srčanu frekvencu. U kliničkim studijama, dispepsija (12%) i promene vida (11%) bile su češće posle primene većih doza preparata za potenciju Kamagre Žvakaće (>200mg).

Mere opreza pri uzimanju tableta

Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate, skrenite mu pažnju na lekove za lečenje angine pektoris (npr. nitrati i si.). Kamagre Chewable tablete za potenciju uzmite 1 sat pre seksualne aktivnosti, samo jednu žvakaću tabletu dnevno. Alkohol prolazno smanjuje sposobnost erekcije pa se zato ne preporučuje konzumiranje alkoholnih pića u većoj meri pre uzimanja preparata za potenciju Žvakaće Kamagre.

Pakovanje preparata

Pakovanje Kamagre Žvakaće sadrži 4 tablete.

Uputstvo za poručivanje preparata za potenciju

Naručivanje preparata za potenciju telefonom možete izvršiti pozivom ili slanjem SMS poruke na broj 061 225 7652 svakim danom. U SMS poruci treba da napišete ime, prezime, mesto i adresu na koju želite da vam stigne pošiljka, koji proizvod želite i količinu. Diskretno online naručivanje preparata za potenciju putem web sajta. Popunite online obrazac za porudžbinu preparata za potenciju sa desne strane kako bi vam mogao stići na kućnu adresu. Podaci iz online formulara su neophodni kako bi vam kurir pošte tačno i brzo dostavio paket. Broj vašeg mobilnog je neophodan da bi vas kurir pošte nazvao kad bude ispred vaše kućne adrese i lično vam predao pošiljku. U najkraćem roku, dobićete povratnu poruku da je vaša narudžbina obrađena i spremna za slanje. Dostava putem pošte preparata za potenciju se vrši u diskretnom paketu a sadržaj paketa se ne vidi. Preparat za potenciju vam stiže na kućnu adresu koju vi napišete u nemarkiranom neprepoznatljivom i diskretnom pakovanju. Ni kurir pošte koji vam dostavlja paket ne zna šta se u njemu nalazi. Dostava se vrši na teritoriji Srbije, kuriri pošiljke donose svakog radnog dana (osim nedelje) u periodu od 8-19 h, subotom do 14h. Plaćanje se vrši pouzećem kuriru prilikom prijema pošiljke a troškove dostave snosi kupac.