Zlatna Kamagra

Više o proizvodu

Proizvod Količina (komada) Cena
Zlatna Kamagra 1 1000 dinara
Zlatna Kamagra 2 1900 dinara
Zlatna Kamagra 3 2800 dinara
Zlatna Kamagra 4 3500 dinara
Zlatna Kamagra 5 4200 dinara
Zlatna Kamagra 10 6500 dinara

Zlatna Kamagra Opis preparata

Zlatna Kamagra film tablete 100 mg su preparat za seksualnu stimulaciju kod muškaraca. Kamagra Zlatna je samo za muškarce koji svoj seksualni život žele da podignu na najviši nivo! Gold Kamagra je zvanični zamenik Viagre, potpuno identicnog sastava i dejstva.

Zlatna Kamagra Sastav tableta

Jedna film tableta Zlatne Kamagre preparata za potenciju sadrži 100 mg sildenafila u obliku citrata kao i pomoćne supstance (npr. mikrokristalna celuloza, magnezijum stearat i dr.).

Zlatna Kamagra Dejstvo preparata

Kamagra Zlatna tablete za potenciju postižu neverovatne efekte u otklanjanju simptoma erektilne disfunkcije, izuzetno blagotvorno utiče na erekciju i potenciju i produžava trajanje seksualnog odnosa. Preparat za potenciju Kamagra Gold izaziva erekciju isključivo kada ste seksualno stimulisani, ne izaziva erekciju ako niste seksualno uzbuđeni. Dejstvo Zlatne Kamagre kao i Žvakaće Kamagre preparata za potenciju započinje 30-60 min posle uzimanja. Posle obilnog obroka, potrebno je više vremena za započinjanje dejstva preparata za potenciju Kamagre Zlatne. Alkohol prolazno smanjuje sposobnost erekcije, pa se zato ne preporučuje konzumiranje alkoholnih pića u većoj meri pre uzimanja Gold Kamagre tableta za potenciju. Preparat za potenciju Zlatna Kamagra usporava deljenje hormona koji smanjuje erekciju PDE-5 i na taj način omogućava penisu da bude duže u stanju erekcije. Ovde je važno napomenuti da je seksualna stimulacija obavezna da bi Kamagra Zlatna tablete za potenciju delovala. Upotrebom preparata za potenciju Kamagre Gold aktivnog sastojka Viagre proširuju se krvni sudovi penisa pri čemu se povećava dotok krvi te se na taj način dolazi do erekcije, naravno ukoliko je prisutna seksualna stimulacija. Konzumiranjem alkohola i masne hrane usporava se dejstvo sildenafila.

Doziranje i način primene tableta Zlatne Kamagre

Preporučena doza Zlatne Kamagre tableta za potenciju je 100 mg, 1 sat pre seksualnog odnosa (aktivnosti) a maksimalni broj doza u toku jednog dana je jedna tableta. Iako je kod starijih osoba slobodna koncentracija preparata za potenciju Kamagre Zlatne u plazmi viša za oko 40 %, od odgovarajuće koncentracije kod mladih i zdravih dobrovoljaca (18-45 godina), incidenca neželjenih dejstava nije povećana. Film tablete za potenciju Gold Kamagre namenjene su za peroralnu primenu. Tablete Zlatne Kamagre se gutaju cele bez žvakanja sa malo tečnosti. Preparat za potenciju Kamagru Zlatnu uzmite 1 sat pre seksualne aktivnosti, progutajte je bez žvakanja sa malo tečnosti, uzmite samo jednu tabletu dnevno.

Neželjena dejstva preparata Zlatne Kamagre

Podnošjivost tableta za potenciju Kamagre Gold je dobra. Neželjena dejstva Zlatne Kamagre preparata za potenciju su obično prolazna (min-sati), a blago su do umereno izražena. Njihova incidenca zavisi od doze sildenafila, incidenca raste sa povećanjem doze tableta za potenciju Kamagre Zlatne. Najčešća neželjena dejstva Gold Kamagre preparata za potenciju su: prolazna glavobolja (12,8%), crvenilo (10,4%), vrtoglavica (1,2%), dispepsija (4,6%) i rinitis (1,1%). Iako poseduje blago vazodilatatorno dejstvo, sildenafil ne menja srčanu frekvencu. U kliničkim studijama, dispepsija (12%) i promene vida (11%) bile su češće posle primene većih doza tableta za potenciju Zlatne Kamagre (>200mg).

Mere opreza pri uzimanju tableta

Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate, skrenite mu pažnju na lekove za lečenje angine pektoris (npr. nitrati i si.)

Pakovanje preparata Zlatne Kamagre

Pakovanje Kamagre Zlatne sadrži 4 film tablete.

Zlatna Kamagra Indikacije

Erektilna disfunkcija (impotencija muškarca tj. nemogućnost da se postigne ili održi erekcija penisa za zadovoljavajuću seksualnu aktivnost).

Uputstvo za poručivanje preparata za potenciju

Naručivanje preparata za potenciju telefonom možete izvršiti pozivom ili slanjem SMS poruke na broj 061 225 7652 svakim danom. U SMS poruci treba da napišete ime, prezime, mesto i adresu na koju želite da vam stigne pošiljka, koji proizvod želite i količinu. Diskretno online naručivanje preparata za potenciju putem web sajta. Popunite online obrazac za porudžbinu preparata za potenciju sa desne strane kako bi vam mogao stići na kućnu adresu. Podaci iz online formulara su neophodni kako bi vam kurir pošte tačno i brzo dostavio paket. Broj vašeg mobilnog je neophodan da bi vas kurir pošte nazvao kad bude ispred vaše kućne adrese i lično vam predao pošiljku. U najkraćem roku, dobićete povratnu poruku da je vaša narudžbina obrađena i spremna za slanje. Dostava putem pošte preparata za potenciju se vrši u diskretnom paketu a sadržaj paketa se ne vidi. Preparat za potenciju vam stiže na kućnu adresu koju vi napišete u nemarkiranom neprepoznatljivom i diskretnom pakovanju. Ni kurir pošte koji vam dostavlja paket ne zna šta se u njemu nalazi. Dostava se vrši na teritoriji Srbije, kuriri pošiljke donose svakog radnog dana (osim nedelje) u periodu od 8-19 h, subotom do 14h. Plaćanje se vrši pouzećem kuriru prilikom prijema pošiljke a troškove dostave snosi kupac.

Date
Category
Preparati za potenciju