Big penis Tablete
Kamagra preparati za muskarce
(0)

Big penis Tablete

1,000RSD1,000RSD(Na stanju)

Proizvod : Big penis tablete

Pakovanje : 3 i 12 Tableta  

Sastav: Big Penis tablete su dizajnirane da poboljšaju seksualnu funkciju i fizičke karakteristike penisa. Sadrže kombinaciju prirodnih ekstrakata i supstanci koje promovišu cirkulaciju krvi i elastičnost vena.

 

Mehanizam Dejstva: Tablete deluju tako što pojačavaju efekte azot monoksida u kavernoznom telu penisa, poboljšavajući time erekciju i potencijalno povećavajući veličinu penisa. Seksualna stimulacija je potrebna za maksimalan efekat.

 

Indikacije: Namijenjene muškarcima za poboljšanje potencije, povećanje dužine i obima penisa, pojačan seksualni nagon, i produženje trajanja seksualnog odnosa. Takođe se koriste za tretman erektilne disfunkcije.

 

Doziranje i Način Primene: Preporučuje se uzimanje jedne tablete sa vodom, 30 minuta pre seksualnog odnosa. Efekti se javljaju nakon 30 minuta, sa trajanjem do 10 sati.

 

Neželjeni Efekti: Generalna tolerancija je ocenjena kao dobra, ali individualni rezultati mogu varirati. Korisnici se savetuju da koriste proizvod oprezno.

 

Mere Opreza: Savetuje se konsultacija sa lekarom pre upotrebe, posebno za osobe sa postojećim zdravstvenim problemima ili one koje uzimaju druge lekove. Nije preporučen za osobe mlađe od 18 godina, kao ni za one sa visokim krvnim pritiskom, srčanim problemima, problemima sa jetrom ili dijabetesom.

 

Pakovanje: Dostupno u pakovanjima od 3 i 12 kapsula, omogućavajući korisnicima fleksibilnost u odabiru prema svojim potrebama.

Big Penis tablete su inovativno rešenje za muškarce koji teže poboljšanju seksualnog zdravlja i performansi, nudeći višestruke beneficije u jednom proizvodu. 

Big Penis tablete su generalno ocenjene kao sigurne za upotrebu kod zdravih odraslih osoba. Međutim, kao i kod bilo kog suplementa ili leka, važno je biti oprezan, posebno ako imate postojeće zdravstvene probleme ili uzimate druge lekove. Preporučuje se konsultacija sa zdravstvenim stručnjakom pre početka upotrebe, kako biste se uverili da su tablete pogodne za vas i da neće interagovati sa drugim lekovima koje možda uzimate.

Efekti Big Penis tableta mogu se osetiti već 30 minuta nakon konzumacije, sa najjačim efektom između 2 i 5 sati posle uzimanja. Trajanje dejstva može biti do 10 sati. Međutim, u pogledu dugoročnih efekata, kao što su povećanje dužine i obima penisa, rezultati mogu varirati i zavise od individualnih faktora kao što su genetika, opšte zdravstveno stanje, i doslednost u upotrebi.

Dok Big Penis tablete mogu poboljšati erekciju i potencijalno privremeno povećati veličinu penisa zahvaljujući poboljšanoj cirkulaciji, nema kliničkih dokaza koji bi podržali ideju o trajnom povećanju veličine penisa. Većina dostupnih studija sugeriše da su efekti suplemenata za povećanje penisa uglavnom privremeni. Za dugoročne i trajne rezultate, preporučuje se konsultacija sa stručnjakom za moguće alternative.

Na ovom proizvodu još nema komentara.

Isprobajte naše najprodavanije Kamagra preparate i osetite razliku?

Svakom preparatu je svojstveno jedinstveno delovanje koje može transformisati vaš doživljaj. Budite slobodni da istražite raznolikost koju nudimo i otkrijte vašu sopstvenu definiciju zadovoljstva.

Kamagra Gel - Kamagra Oral Jelly
Kamagra preparati za muskarce

Kamagra Gel - Kamagra Oral Jelly

(1)
1,200RSD
Kamagra šumeće tablete - preparat za potenciju
Kamagra preparati za muskarce

Kamagra šumeće tablete - preparat za potenciju

(2)
1,500RSD
Vikalis vx 40 mg - Tablete za mušku potenciju
Kamagra preparati za muskarce

Vikalis vx 40 mg - Tablete za mušku potenciju

(0)
1,900RSD
Super Kamagra tablete
Kamagra preparati za muskarce

Super Kamagra tablete

(0)
1,500RSD
Korpa